Om Os

Vi åbner kl. 6:30, og tilbyder morgenmad indtil kl. 8:30.

9:30 har vi samling. Her bliver børnene budt på frugt, hvorefter vi går på legepladsen eller tager på tur. Da vi er en naturbørnehave, bruger vi meget af tiden udenfor. Vi er ude både formiddag og eftermiddag. Om eftermiddagen får børnene eftermiddagsmad. Det kan være alt fra boller og pølsehorn til pizzasnegle. Børnene er selv med til at bage i løbet af dagen.

Hvis vi ikke er på tur, nyder vi børnehavens dejlige grønne legeplads, hvor der er god plads til fysiske udfoldelser. Vi har plads og lyst til både vilde lege, stille lege og fordybelse.

Blåbjerg Naturbørnehave minder mere om et hjem end en institution. Børnene oplever den hjemlige hygge i børnehaven, hvor vi har mange små hyggelige kroge, der leges i. I køkkenet skiftes børnene til at hjælpe med at skære frugt, lave mad, og bage brød.

Børnehaven har en stor legeplads. Den ene del af legepladsen er en traditionel legeplads med gynger, lege-tårn, sandkasse mm. Her er flisebelægning rundt om børnehaven, hvor børnene ofte kører med traktorer og på cykler. Her er også højbede og børnene er med til at passe planterne. En anden del – Oasen – er mere naturlig med græsareal omkredset af træer og buske. Her er et skur med høns og kaniner, som børnene hjælper med at passe. Her er desuden bålplads, fiskenet, legehus og sørøverskibet Sally.